Riktig Vinter!!!

Just när vi trodde att snön var på väg bort – så har det snöat minst 5 cm under natten och allt är tillbaka till square one igen! Igår töade det och man kunde t.o.m gå på trottoaren utan att riskera att bryta benen av sig men nu är det nog faktiskt mer snö än det var förra veckan!!! Runt noll gradigt och det snöar lite fortfarande! Sä här ser det ut i trädgården just nu! 🙂

På dessa 18 åren eller nåt som jag har bott i England, så har jag aldrig sett så mycket snö som har legat kvar så länge – detta kan man kalla Rikitg Vinter! Och alla dessa Engelsk-män som inte klär sig riktigt – tunna jackor och låg-skor, och för att inte tala om alla barn som går omkring och fryser – Svenska mödrar hade gråtit om de hade sett hur engelska barn är klädda – helt sjukt!!! Och det FINNS ju ordentliga kläder att köpa i affärerna här också, så det är ju inte det att det inte finns att få tag på!  Här hemma  kör vi med tjocka jackor och snöstövlar!

Igår hade jag en liten röjning hemma (hyllorna är uppsatta nu, tack kära maken!!!) och sorterade gamla sängkläder och hand-dukar som har sett bättre dar’! Snart kommer jag också att se botten av tvättkorgen – jag såg den nästan för ett par dar sen men sen hokus-pokus så var den full igen!

M går i skolan idag men det ser ur som om J inte behöver åka in till sin skola, tågen går ju förresten inte heller……

P.S Tack snälla Katrin för den fina kombinerade jul/födelsedags presenten! Den kommer att passa perfekt i mitt kök!!!! (Det var en fin Marimekko Iittala skål i klar-glas) Tack snälla söta! Puss & Kram!

2 reaktioner på ”Riktig Vinter!!!

 1. Jeppe

  Hallå där!
  Ser trevligt ut med en riktigt vinter =)

  Jag vill ge en lite heads up om att jag kanske behöver boende i sista helgen i oktober 😉 Ska/vill gå på Amerikansk fotboll på Wembley!

  Ha det gott, hälsa gubben så hörs vi 🙂
  /Jeppe

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com-logga

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s