Lite Sjukstuga!

Dagen började med EN sjuk dotter och slutade med TVÅ!!!

J kände sig inte bra redan igår kväll och stannade hemma idag. M gick till skolan som vanligt och skulle hem till en kompis direkt efter skolan men mamman ringde efter ett tag och sa att M inte alls var sig lik – lite gråtig och hade ont i halsen och huvudet, så hon kom hem tidigt – och så fort hon fick se mig så kom de stora krokodil tårarna! Men med lite Alvedon (hon hade faktiskt 38,1 i feber) och många kramar , känner hon sig nu lite bättre…men det blir nog en hemma-dag imorron skulle jag tro!

Som tur var körde jag ( eller cyklade) till närmast lilla staden i eftermiddags, för att köpa nya gympaskor till M (som säger att hon inte kan hitta sina i skolan men de finns nog nånstans…) och det slutade med att jag kom hem med inte mindre än 4 par skor till henne!!!! Hon har precis flyttat upp en sko-storlek, så jag köpte 1 st nya gympa-skor, 1 st nya slip-on skor (typ låga Converse) och 2 st skol-skor, så de lär väl räcka ett tag nu!!!

Maken är på fotboll och ska till puben sen, så jag kan titta på vad jag vill på tv ikväll!!! 🙂

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com-logga

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s