Trött Dag!

En hel natt med avbruten sömn = trött idag! M sov hos mig inatt och väckte mig stup i kvarten ”Mamma, jag är törstig! ”Mamma, väckarklockan blinkar” (Det hade varit strömavbrott på morronen) ”Mamma, jag vill ha dricka…” och sen ett himla mycket bökande!

Så idag är båda tjejerna hemma och är lite allmänt hängiga, och mamman är som sagt trött, så jag tror inte det blir många knop gjorda idag. Ute är det grått och trist och regnar, så det är inte vidare upp-piggande heller!!

Just nu ser soffan ut att vara det bästa alternativet – för man måste ju sitta och krama och rå om sina sjuklingar, eller hur??!! 🙂

En reaktion på ”Trött Dag!

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com-logga

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s