Rapport från Sjukstugan

Diagnos Halsfluss var vad dottern M fick idag på morronen. Hon har varit hemma från skolan sen i onsdags och klagat lite grand på att hon har haft ont i halsen men har ändå ätit ganska ok, men idag på morronen sa hon att det gjorde ännu mera ont.

Mamma-instinkten sa att nu var det nog dags för ett besök hos Farbror Tant Doktorn och vilken tur att instinkten hade rätt (men det har den för det mesta!) Efter en snabbtitt i öronen, och sen i halsen, tog det inte många sekunder innan Tant Doktorn konstaterade halsfluss och vi traskade ut med ett recept i handen! Besök på apoteket , där vi bullade upp med barn-alvedon och ont-i-halsen-tabletter och nu sitter patienten i soffan och ritar och tittar på Hannah Montana. Ja Voine Voine!

Stora tjejen försökte gå till skolan igår men mådde illa när hon kom dit. Som tur var hade hon fått skjuts till skolan av Snälla Pappan som skulle och klippa sig, så han kunde hämta henne efter klippningen. Hon bäddade ner sig i gästrummet ett tag (det var ju närmast toan) och slumrade så sött där en stund. Så denna veckan har det verkligen mest varit som en sjukstuga här hemma!

2 reaktioner på ”Rapport från Sjukstugan

  1. Cia

    Usch halsfluss i öronen, kan inte vara roligt… (fniss)!!!
    Hoppas att ni kryar på er i sjukstugan. Idag fick jag lämna praktiken (BB, så kul) tidigt för att K och A var dåliga efter svininfluensa vaccination nr 2 som dom fick igår, och nu har lilla K också feber, 39,2 så vi har med en liten sjukstuga här hemma. Men vi myser av att vara hemma tillsammans, blir ju lite bonustid. Hälsa, kram

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com-logga

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s