Bio-Paus

Vi tog med en lilla sjuklingen på bio i eftermiddags – Alvin & The Chipmunks 2 – hon har gått och tjatat om den hur länge som helst nu! På bio vill alltid pappan i familjen sitta längst fram – jag sitter gärna så där litegrand i mitten – idag blev det längst fram som vann men jag tyckte det var lite väääl nära bioduken, så där så man nästan fick nackspärr.

Filmen var väl helt ok.

Pappan i familjen kan sällan gå på en barnfilm utan att somna, och det gjorde han även idag! Sen blev pappan i familjen ganska småsur över att jag hade köpt för mycket popcorn (vi gick till en biograf som vi inte ofta går till)  – men det var ju faktiskt JAG som betalade för dem ändå så what’s the big deal?

Sur över popcorn…ja, mycket ska man uppleva här i världen…!!! 😉

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com-logga

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s