Grå Måndag

Gråt grått grått har det varit här hela dan’!!!! Längtar efter lite sol och vår-värme nu men förhoppningsvis är våren inte långt borta – det är ju ljusare längre och fåglarna har börjat kvittra på mornarna igen!

Idag har det varit låååång jobbe-dag ”inne i stan” – satt i bilen från 11 till 16-tiden med bara korta upphåll för att sträcka på benen – köpa god lunch på Eat,  låna toan på Christies, handla lite på Svenska affären, köpa kaffe på Cafe Nero och en snabb titt på Skandium – annars var det nästan så man fick träsmak där bak!!! 🙂

Denna kuliga byggnad såg jag nära Berkeley Square, Mayfair!!! British or what!!! 🙂

Glöm inte att va med i min TÄVLING som avslutas nu på söndag!!!!!

En reaktion på ”Grå Måndag

  1. Här har också varit extremt grått och regnigt idag. Men nu bryter soen fram så kvällen kanske blir fin! Me även jag börjar längta till lite mer våriga kvällar så man faktiskt kan ta vara på dem mer. Fortfarande blir det ju mörkt ganska tidigt ändå…
    Roligt hus! 🙂
    Kram!

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com-logga

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s