Iväg-Helg!

I helgen ska jag och maken åka till Oxford – egentligen så är det ju hans julklapp – jag bokade ett rum på ett hotell i Oxford innan jul, jag visste helt enkelt inte vad jag skulle köpa till honom, så det fick bli en weekend hemifrån!

Vi har inte varit i Oxford innan, fastän det är mindre än 1 timma dit, men det är väl en sån typiskt plats som man vet inte ligger så långt härifrån men som man aldrig tar sig till! Men det ska bli kul med en lite vuxen helg, bara gå och strosa lite och kanske shoppa lite och äta lite gott och gå ut och ta ett par drinkar på kvällen och bara vara VUXNA!!!! Jag tycker man behöver det ibland (speciellt när man har varit gifta så länge som vi har!!!) – bara komma iväg och få lite miljö ombyte! Svärmor är här och ”passar” tjejerna!!

Så ha en trevlig helg – vad ni än hittar på!!! 🙂

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com-logga

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s