Klass-Utflykt

Imorron ska både jag och maken följa med M’s klass till The Imperial War Museum, inte så långt ifrån Waterloo station. De läser just nu om Andra Världskriget och jag tror de ska ta del i en workshop på museet imorron. Vi ska ta tåget dit, det tar ca 30 minuter härifrån till Waterloo, och sen gå resten. Och vi ska alla ha matsäck med oss, så det blir till att packa nåt gott lite senare ikväll – för vi måste ju alla upp tidigt och göra oss klara och va färdiga i tid imorron! 🙂

Stora tjejen J mår fortfarande lite si och så – jag gick in till vår granne igår kväll och fråga lite om råd – hon är en f.d sjuksköterska, och det visar sig att både hennes make och son hade haft precis likadant!! Inte så kul när det väl pågår men det tar ett tag innan man mår bättre igen…förhoppningsvis dröjer det inte så länge nu innan hon mår bättre!

En reaktion på ”Klass-Utflykt

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com-logga

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s