Segt!!

Idag ahr det varit en otroligt SEG dag! Den årliga Fråge-tävlings-kvällen på M’s skola gick av stapeln igår kväll – kul som vanligt men vi vann inte (till en del av våra lagmedlemmars stora besvikelse!) Det kostar £8 och för de pengarna så får man mat också – antingen kyckling eller vegetarisk curry och ris.

Det är alltid kul att se föräldrarna i ett annorlunda ljus – alla blir ju lite mer frispråkiga när de har fått sig lite under västen….ölen och vinet flödar på dessa tillställningarna och i mitt glas hamnade det nog lite väl mycket igår kväll…..men jag har fått lida för det idag istället……mådde inte alls bra imorse!

Vi har tagit det lugnt idag, maken har t.o.m städat köket!!! 🙂 Nu är han på fotboll men kommer nog hem snart, och sen ska vi unna oss en god måltid på vår favorit spanska restaurang i Richmond, Don Fernandos.

Igår jobbade jag hos maken och det var riktigt fint vår väder här, men de säger att det ska bli kallare igen! Men det är skönt att se att det går mot ljusare tider i alla fall. Jobbade ihop över 5000kr till familjekassan igår hos maken, igår jobbade jag med att rengöra och polera upp några fina Jade figurer. Every little counts!

Denna veckan ska de ha ” Book Week” på M’s skola, de säljer böcker i biblioteket och gör roliga skaer hela veckan. På onsdag ska de gå till skolan i sina pyjamaser, för att de ska uppmuntra barnen att läsa vid lägg-dags! Har köpt ny fin pyjamas och morronrock till M som hon ska ha på sig! Sen på fredag ska de klä ut sig till sin favorit-bok-figur och M har bestämt sig för att va Harry Potter, som just nu är favoriten! Förra året var hon ju Dorothy från Trollkarlen från Oz och året innan The Cat in the Hat!

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com-logga

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s