Detta har jag sett idag…..

Idag har vi varit inne ”i stan” och levererat (och hämtat pengar 🙂 och det blev en riktigt trevlig dag måste jag säga!

Vid Hyde Park höll de här ryttarna från The Household Cavalry, stationerade på Knightsbridge Barracks, på att öva!

När maken var inne hos en av sina kunder, gick jag en sväng på Regent Street och kollade på favorierna Zara Home och Habitat, tog en kaffe på Starbucks och hälsade på pojkarna på Abercrombie & Fitch !! 🙂

Vi körde förbi Buckingham Palace och hamnade mitt i Changing The Guard och mycket folk var där!

Vi såg också dessa vagnarna framför oss – kanske var det drottningen som var ute och åkte 🙂

Sen intog vi lunch på The Scandinavian Kitchen, goda mini-köttbullar med grön sallad, potatis sallad, rödbets sallad och pizza sallad! Pratade lite svenska med en kille som jobbar där från Karlskrona och handlade med lite smått och gott hem! Läste också en svensk bok (den nya Wallander’n) när jag satt där i bilen och väntade på att makens skulle jobba färdigt – så det blev en himla massa svenskt idag! 🙂

En reaktion till “Detta har jag sett idag…..

  1. Åh vad jag längtar, om 3 veckor går jag också på Regent Street.

    Jag har fått en släng av Londonsjukan, älskar den staden. Slukar ALLT du skriver och tycker mycket om din blogg.

    Mvh Ann

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com Logo

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Google-foto

Du kommenterar med ditt Google-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s