Pyjamas Dag

Idag gick dottern M till skolan i pyjamas och morron rock – hela skolan var full av barn och lärare som såg ut som om de var redo för sängen!

I ock med att det är ”Bok Vecka” denna veckan, skulle de idag uppmuntra barnen att läsa innan de somnar på kvällen, så därför alla pyjamaser! Och de hade druckit varm choklad också! Och de tyckte såklart att det var jättekul att ha pyjamas i skolan – men naturligtvis var det en del som kom till skolan i sina vanliga skoluniformer, men det brukar det alltid vara. Synd bara om barnen vars föräldrar inte bryr sig om att läsa skolans News Letters…..

Kallt har det varit idag och blåst och snöat om vartannat (dock inget som ligger kvar…)

Jag har varit hemma och gått och pulat lite idag, satt upp lite nya gardiner och tvättat (oh dessa tvätt berg!!!) och jag fick ett litet ryck i förmiddags och rensade ut lådor på udda strumpor och utslitna underkläder som man ändå aldrig kommer att använda igen!

I helgen ska vi ha en lite Spring Cleaning tänkte vi (men mannen min ska ju naturligtvis gå på fotboll också, det kan man ju inte missa!!!) inför våra eminenta gästers ankomst nästa fredag (Välkomna Katrin och Micke och Heidi!) och M ska ha en kompis som sover över på lördag också. Och lite slapp ska vi väl också hinna med nästa veckan när det är lov…och ett par sov-mornar!!! 🙂

Vi bojkottar Valentines Day på söndag och går ut och äter med tjejerna på lördag kväll istället! 🙂

Snälla, glöm inte att hjälpa mig med mitt Dilemma i mitt förra inlägg! 🙂

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com-logga

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s