Foto Stafetten: Hoppsan!

Jag är alltså sista inlägget i Fotostafetten och jag har fått ”pinnen” av Sandra , som har givit mig temat ”Hoppsan!”

Lite Hoppsan hädelser händer ju hela tiden men det är ju kanske inte så ofta man fångar dem på film! Men efter lite letande hittade jag dessa bilderna!

Året är 2004 och vi sitter på båten mellan Phuket och Koh Phi Phi, för att sedan ta ännu en båt från Phi Phi till Koh Lanta. Dottern J är 11 år och lillasystern M 2 1/2 år – och Hoppsan! Helt plötsligt beslutar sig lillasyster för att titta på världen lite upp-och-ner – och att sätta blöj-rumpan i vädret !! 🙂

Sommaren 2009 Plats: någonstans i Skånes djupa skogar …Och Hoppsan! Maken har tagit av sig shortsen, nonchalant hängt dem på repet och ligger och solar som Gud skapade honom….;-)

…Och jag som bara skulle ta en bild på dottern M ( i den lila mössan) och kompisen Hokuani när vi var på skol-utflykt härom veckan…och sen kommer det lilla trollet Hibaaq och tittar fram mellan sätena!!!! 🙂

Och härmed avslutar jag Fotostafetten för den här gången! 🙂

P.S Hoppsan – jag var visst inte sist, så nu lämnar jag över ”upploppet” till Camilla’s Foto och temat hon har fått av mig är Glamoröst!

4 reaktioner på ”Foto Stafetten: Hoppsan!

  1. Det var snabbt jobbat, och söta hoppsan-bilder! Lilltjejen som var upp-och-ner var ju bara för härlig, för att inte tala om storasysters (?) lätt överseende min!

  2. Oj hoppsan får jag också säga, för nu är det så att du inte är sist i laget längre. Det ändrades i början av stafetten eftersom en person inte hann ta sin sträcka då och istället fick ta sistasträckan. Jag har nog missat att uppdatera det första inlägget jag gjorde där jag skrev vilka som ingick i lag 1, jag har bara hållit listan i högerspalten i bloggen uppdaterad.

    Hur som helst så ska du nu ge ett tema till Camillasfoto.se, som är den sista i laget. Jag är ledsen om jag varit otydlig!

    Hälsningar
    Helena

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com-logga

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s