Regn Hela Dan!

Idag har det regnat precis HELA dan’! Det är ganska mysigt när man ligger i sängen med gardinerna fortfarande stängda och lyssnar på smattrandet på rutan…men hallå, inte hela dan’ – då blir det lite lång tradigt!

Inte för att vi skulle gå ut idag ändå men det blir ju förbenat grått allting när det regnar! Grått ute och grått i sinnet!!! Nja,inte helgrått i sinnet med kanske lite ljus-grått…berg-och-dal bane tankarna och informationen från Australen Land fortsätter komma men det värsta oron verkar ha lagt sig just nu men visst känns det så vemodigt och tråkigt när man vet när några nära och kära ska skiljas.

Jag kommer inte att ha en svägerska längre utan en ex-svägerska, som dessutom fortfarande håller på att dricka sig till döds. Svågern kommer att ha det bättre som singel och förhoppningsvis hittar han nån annan att dela livet med. Dessutom fyller han år idag och om ett par veckor har de/skulle de ha haft sin 6 årig bröllopsdag. Det är så tragiskt.

Så just nu för 6 år sedan, var vi i Thailand med J som då var 11 år och M som var 2 1/2 (och som dessutom hade vattenkoppor!) Vilken underbar resa det var!

Nu ska jag gå och laga Pannkakor till middag – det är ju Pancake Day här idag vettja! Fast jag hade hellre ätit semlor…..:-(

En reaktion på ”Regn Hela Dan!

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com-logga

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s