En Invalid’s Dagbok

Det skulle jag kanske döpa om bloggen till just nu och en sisådär 2 månader framöver…..

Jag har faktiskt inte vidare ont och jag har mindre ömt i knä’et idag. Jag börjar bli lite van vid kryckorna nu och att hoppa till toan. Jag bor för tillfället på nedanvåningen, där jag har nära till toa, köket, tv och datorn. Himla tur att vi beslutade oss för att göra en ”lill-toa” på botten våningen!!!! Och att vi har en bäddsoffa/chaise longue där nere också, som jag just nu sover på (och det är faktiskt väldigt bekväm!)

Jag lyckades faktiskt ta mig upp på ovanvåningen idag också. Vågade inte riktigt hoppa upp på kryckorna utan tog mig upp på rumpan baklänges , ett trappsteg i taget. Jobbigt var det och svettig blev jag, men kanske man får lite arm-muskler efter den här tiden??!! (Ner gick ju faktiskt ännu lättare än upp!!!)

Lyckades även tvätta av mig och tvätta håret, efter att har varit lite sunkig i ett par dar!

Vi tog oss ut till en av pubarna här i närheten och käkade en jättegod Sunday Lunch och sen tog vi oss en lite biltur till Savill Gardens och tog en liten fika.

Av makens morbror har vi fått låna en rullstol – en sån där som de kan köra runt mig i fast utan stora hjul så jag själv kan köra, och den kommer nog att komma till bra användning! Fast jag måste ju erkänna att det kändes konstigt att åka runt i en stol, fast ganska bra också…..

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com-logga

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s