Operationen

IMorse kom telefon samtalet vi hade väntat/bävat för – jag har fått tid att opereras imorron bitti/förmiddag! Jag ska va på sjukhuset kl 8 på morronen och sen var jag visst antingen först eller på andra tur på operations listan.

Jag opererade vänster foten för lite mer än 10 år sedan men då hade jag bara lokalbedövning men nu ska jag sövas och det är jag faktiskt tacksam för! Att opereras under lokal bedövning är ingen höjdare kan jag tala om – undrar om de kan dra dit en liten tatuering på foten nu när jag ändå är sövd…det skulle väl kunna gå bra??? 🙂

Stora tjejen är så hjälpsam så och har helt och hållet tagit på sig rollen som extra-mamma – hon fixade frukost till lilla systern imorse och plockade undan efter henne, hon hämtade lunch till oss idag eftersom hon inte gick i skolan så länge, hon tömde diskmaskinen och diskade , hon hämtade lilla systern från skolan och har hämtat diverse saker till mig…min lilla ängel, jag är så otroligt tacksam!!! 🙂

Imorron ska hon gå med lilla systern till skolan, eftersom maken ska följa med mig till sjukhuset. Jag har ”pusslat” idag med att hur vi ska lösa hämta-lilltjejen-från-skolan frågan men nu tror jag att det är löst. På måndagar hämtar stora systern henne, tisdagar och fredagar ska hon gå på Fritis efter skolan (som hon har längtat efter att göra hur länge som helst nu!) och onsdagar och torsdagar ska hon ha följe med vår granne-till-våra-grannar hem, (alltså mamman två hus ifrån vårt som också har en tjej på M’s skola!) – hon går ju förbi vårt hus ändå och behöver bara släppa av M. Jag känner mig mycket lättad nu efter att jag har klarat upp den här barn-hämtnings-grejen!

Så ikväll blir det till att packa en övernattning väska – håller på att låna lite filmer och för över dem till min iPod, så jag kanske kan underhålla mig själv lite imorron kväll när jag nu ska sova borta!

Så nu blir det nog inget bloggande för min del tills onsdag – wish me luck!!!! 🙂

5 reaktioner på ”Operationen

  1. Å stort lycka till! Det kommer bli jättebra! Skönt att du fått tid så att du kan få det hela åtgärdat. Och kjag förstår attt det är skönt att hämtningarna är fixade. Det är ju verkligen emr strul när man har barn och ska fixa allt praktiskt.
    Kramar!!!

  2. hallakulle

    Hoppas att det gick bra med operationen. Läk väl!
    Tar dig på orden när du skriver att det är farligt att tvätta golv och hoppar över den sysslan ikväll.

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com-logga

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s