Hemma Igen

Idag har jag ont. Och jag har egentligen inte haft riktigt ont sen jag bröt ankeln i fredags, men idag har all bedövning släppt och jag vaknade och har skit ont i morse. Och tyckte synd om mig själv. Men det får man väl ibland eller hur???

Operationen gick i alla fall bra, jag ska inte skriva om ALLA detaljerna….opererades vid lunchtid i tisdags, och vaknade upp strax efter två tiden, och kommer mest ihåg att jag tragade som bara den med en av sköterskorna på uppvaket – om vad vet jag inte men snackade gjorde jag! De satte in skruvar och metall plattor i benet på mig….

Var himla ledsen när maken lämnade mig och jag skulle sövas…..känner sig lite patetisk när man är 38 år och ber en sköterska hålla en i handen när de sätter in ”fjärilen” i armen men det är i alla fall det sista jag kommer ihåg sen.

Stannade kvar över natten, låg på en sal med två gamla tanter med en medelålder på minst 70, som bara klagade och klagade…sköterskorna kom inte snabbt nog och maten var inte god och det var socker i tea’et och de gav dem fel medicin och de låg obekvämt…..som tur var hade jag egen tv med touchscreen och hörlurar, så jag kunde ligga och kolla på tv hela kvällen, och jag tyckte faktiskt maten var god! Och kaffe och tea eller varm choklad kom de med stup i kvarten också!

Igår kom jag hem igen och var fortfarande ganska bedövad, det hade gett mig nån sorts nervblockad i högerbenet så jag hade knappt någon känsel alls i bent på hela dan igår. Det finns inget konstigare än när man sitter och stirrar på sina tår och man använder alla signalerna från hjärnan till att vicka lite på de där tårna men de vägrar röra på sig!!!!

Shit, nu har jag ont!!! 😦

3 reaktioner på ”Hemma Igen

  1. Men fy stackars dig. Hoppas du har bra värktabletter så du slipper allt för mycket smärta. Vila är det som gäller för dig ett tag framöver.

    Läskigt vad lätt hänt det är att bryta sig i sitt egna hem.

  2. Låter som ett proffsjobb med blockaden. Hoppas dom försett dig med ordentliga piller också. Men, fy, vad det kan göra ont efter ortopediska ingrepp!
    Önskar dig snar bättring!

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com-logga

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s