Tungt!!!!

Ikväll känns det som om mitt gips väger 100 ton – mitt stackars ben känns så trött, så trött – och i ock med att jag skadade knä’et också, orkar inte knä’et riktigt med heller! Igår sa jag till mannen min att jag var nog redo för soptippen men han trodde inte att det skulle betala speciellt mycket för mig…..snällt va!!! 🙂

Igår var jag faktiskt utomhus!!!! Vi åkte och käkade lunch på ett nyöppnat cafe i en park här i närheten – jag åkandes i min lilla rullstol med ett krapaktigt tag om kryckorna – men det var en god lunch och det var skönt att få lite frisk luft!!! Sen åkte vi till Toys R Us, eftersom det är lite födelsedagar som går av stapeln snart och det behövdes inhandlas lite presenter. Man får ju tänka lite mer i förväg nu när man inte kommer att va i närheten av några affärer på ett tag!

Maken var mäkta stolt över sig själv igår kväll – han lagade middag!!!!! Och det blev t.o.m gott!!! Och efterrätt fick vi också!!! Värsta Jamie Oliver har flyttat in i vårt hus!!! 🙂

Idag har det regnat och vi har stannat inomhus. M är hostig och snorig och lite allmänt hängig, så vi får väl se om det blir skola imoron eller inte. Maken har strukit all tvätt och dottern J har lagat middag – god Indisk kyckling Korma med ris och Nan bröd – hon kommer nog också att bli proffs på att laga mat på de här veckorna!!! Hon har hjälpt till så mycket den senaste veckan, min stora tjej!!!!

Ikväll har jag tänkt mig att jag ska prova på att sova i min egen säng – jag har sovit på vår bäddsoffa på nedanvåningen sen olyckan men börjar bli lite trött på det nu, så kanske, kanske lyckas jag ta mig upp däruppe ikväll….:-)

3 reaktioner på ”Tungt!!!!

  1. Katrin

    Åh. Så skönt att du kom ut en runda. Kom du upp i sovrummet?

    Håller tummarna för att du ska härda ut med humöret i behåll.

    Kramar i massor

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com-logga

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s