Lite Sällskap!

Idag och igår har jag haft lite sällskap här hemma i form av dottern M, som har varit hemma från skolan med hosta och har varit lite allmänt förkyld. Mannen min har problem med bihålorna och hade världens huvudvärk igår, så just nu är det nog bara dottern J som det inte är nåt fel på! Hade j-ligt ont i benet idag när jag vaknade men efter lite smärtstillande gav det med sig…såhär ser jag förresten ut just nu! (Det röda på mina tår är från operationen, sånt där som de tar på för att rengöra huden – de är inte så röda egentligen!)

Nästa vecka ska jag in på sjukhuset och ta av detta gipset, kolla upp foten och få ett nytt gips ditsatt -ska se om jag kan få det i nån fräck färg!

Kom ju på att jag inte har visat några bilder på ett tag, så här kommer ett litet urplock :

*Lilla Heidi som var på besök med sina föräldrar, samma helg som jag skadade foten!*

*Såhär behandlar vi våra gäster som kommer på besök – Katrin skulle tvunget dammsuga – klockan 8 på kvällen!*

* M i Chiswick House Park i lördags när vi var ute och åt lunch!*

* Lite vår Krokus hittade vi i parken!*

* Detta har jag haft som ett litet projekt över helgen!*

Jag brukade sy mycket kors-stygn när jag var yngre och har gjort det i perioder sen dess – så nu när jag kommer att ha mycket tid över, tänkte jag sysselsätta mig med det! Jag ska skicka iväg en bild på M, som sen ska göras om till en kors-stygns tavla, alltså man beställer den och sen får man allt som behövs för att sy den! Låter ganska kul tycker jag! 🙂

P.S Igår hade maken berättat för en dam som jobbar på stället intill honom ”att han gör precis allt här hemma nu – stryker, tvättar, städar, lagar mat, diskar, går upp tidigt med M på morronen för att göra henne redo för skolan etc etc”  Hon svarade : ”Welcome to the Real World!!!”  🙂

3 reaktioner på ”Lite Sällskap!

  1. Monica

    Ha ha ha, tänk att karlar är så lika! Känns igen, nu gör jag allt! Everything, ironing, tydying up, cooking, shopping, wash up, scrub, polish;-). I´ve heard them!

  2. Cia

    Ha, ha, ha. Dags att komma ifatt nu!!! Annars ser det ju ut som han har det skönt där i soffan när gästerna städar… Va kul med besök! Kram och krya på dej.

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com-logga

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s