Lite Bättre

Idag känner jag mig lite bättre och lite mer uppåt – var och klippte mig i morse, hade inte klippt mig sen innan jul och nu när jag inte riktigt kan fixa och trixa som jag annars brukar göra med det, så fick min sköna raka lockar falla för saxen, så nu är jag riktigt kort hårig igen! Dessutom var snälle maken inne och köpte en Starbucks Frapoccino till mig på vägen dit – jag som brukar gå till Starbucks och unna mig detta goda kalla kaffe minst en gång i veckan, hade nu inte fått min lilla kick på mer än 3 veckor – gissa om det var gott!!!!

Vi åkte förbi platsen där en liten 1-årig pojke miste livet i förra veckan – en plats som jag har varit på många gånger med min lilla tjej, hon dansade bla balett där för ett par år sen och det var så sorgligt att se alla blommorna där. Vilken j-kla freak olycka!

I relation till ett av mina föra inlägg så måste jag bara klargöra en del saker – min man är helt underbar och jag älskar honom över allt annat men ibland, precis som alla andra, kan han va så frustrerande! Och det kan jag säker också va för det mesta! Det är säkert inte så lätt att ha mig dirigerandes just nu här hemma och ”hämta det och kan du räcka mig det och kan du hjälpa mig med det…”

Vi har ju i normala fall en bra uppdelning av saker – det är ju bara nu som det märks mer! Dessutom har han mycket på jobbet just nu och ska in till stan och leverera imorron och jag kan ju inte hjälpa till just nu heller! Så imorron får dottern J följa med sin far och jobba, naturligtvis får hon betalt, eftersom hon bara går en lektion imorron. Ville bara få de sakerna uppklarade….!!! 🙂

Lilla M var så stolt när hon idag låste upp dörren själv med egen nyckel när hon kom hem från skolan! HOn har ju blivit ett sk ”nyckel-barn” nu två gånger i veckan, när hon har följe med vår granne hem. Igår kom jag ut i hallen och öppnade dörren för henne men då blev hon så besviken – hon hade ju sett fram emot att få öppna dörren själv!!!! Idag när hon hade kommit in så sa hon :” Mamma, jag känner mig så vuxen nu!” 🙂  Tänk vad en sån liten sak som att öppna en dörr med sin egen nyckel, kan skapa en sån stor glädje!

2 reaktioner på ”Lite Bättre

  1. Vad gulligt med nyckeln!!!! 🙂
    Jag minns själv att man kände sig vuxen när man fick egen nyckel.
    Och självklart är det inget fel på din man eller er relation. Just sådana här saker när ens vanliga rutiner blir upp-o-nervända gör ofta att det kan skapas lite extra konflikter eller friktion. Så är det. Bara man kan prata om dem och inse vad som är jobbigt brukar det inte vara ngn större fara.
    Kram!

  2. Monica

    Ja det är ju så att man kan bli tokig på övriga i familjen ibland men så pratar man om det och ofta sker något positivt efter det så man tycker det är rätt ok ändå, särskilt när man träffar andra par och är glad att den karlen är man inte gift med och behöver ta hem;-) det har jag tänkt både en och två gånger. Nu försvinner allt sånt bagatellartat när jag läste om den hemska meningslösa olyckan med 1-åringen, så bara helt fruktansvärd, ser den lilles blå ögon, stackars stackars familj.

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com-logga

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s