Det Kvittrar i Trädgården

Solen skiner och det kvittrar glatt i trädgården – kan det möjligen va våren som är på väg??? 🙂 Vi har påskliljor som blommar nu och krokusarna har kommit fram också! Imorron ska det bli fint väder också, så just nu planerar vi att åka till en park och gå och njuta lite av vårens vackra blommor!

Igår såg jag inte M på nästan hela dan – först skolan och sen Fritis och sen följde hon med kompisen Ava hem, åt middag där och sen vidare till en Fredags-klubb på en kyrka, där de gör en massa pyssel eller Arts & Crafts som de säger här! Hon kom inte hem förrän vid 8 på kvällen, så vi tog tillfället i akt och gick ut och åt middag med dottern J. Vi gick till en Kina resturang runt hörnet som heter Mann’s och de har supergod mat! En lite finare Kinesisk restaurang men inte speciellt dyrt 0ch efterosm vi var där ganska tidigt, så hade vi hela restaurangen för oss själva!

Skickade ut maken på grönbete med grabbarna (eller jag skulle kanske säga gubbarna…) till puben, han behövde ett par öl efter att ha tagit hand om den temporära invaliden i ett par veckor nu! 🙂  Medans han var ute och roade sig, kollade jag och J på ”Valentines Day” och den var helt ok! Maken’s bror ringde från Australien när vi satt och kollade på film, sent var det och vi hoppade båda högt när det ringde!!! Men han ville bara höra hur det var med hans kära svägerska..aaaahhhhh!! 🙂

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com-logga

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s