Besök

Idag på förmiddan har jag faktiskt haft besök – två vänninor kom hit och fikade och hade med sig allehanda godsaker! Kul med lite sällskap!!!!

Igår fick vi Sky installerat – vi har haft Virgin innan men det blev så dyrt så nu ändrade vi till Sky och fick en bättre ”deal”! Så nu har vi en sån där Sky + box där man kan spela in och pausa live TV och allting, får väl lära mig hur det funkar idag!

Eftermiddagens Film kommer att bli ”Luftslottet som sprängdes”, som min kära mor skickat till mig! Män som hatar kvinnor har faktiskt premiär här på de engelska biograferna idag och maken vill gå och se den nu i helgen – ska bli kul att se svensk film som är med engelsk text!!! Jag har visserligen redan sett den, har den på dvd men vad gör man väl inte för sin man! 🙂

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com-logga

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s