Ändrade Planer & Mors Dag

Igår kväll hade jag och maken bokat  biljetter till ”Män som hatar kvinnor” – vi skulle gå och äta gott och sen gå på bio men nähä så blev det inte! M skulle sova hos en kompis som hade kalas och hon hade sett fram emot det jättemycket – de skulle bowla och äta på McDonalds och ha kul.

När vi nästan var framme i Shepherds Bush (där vi skulle äta + bio), ringde telefonen och det var mamman till födelsedags barnet som sa att M inte mådde bra…så det blev bara till att snällt vända bilen och köra raka vägen hem igen! Och hungriga var vi, så vi ringa till andra dottern J så hon fick beställa take away mat till oss  (Indiskt yum yum!!!), . M var lite blek och hängig och sa att hon inte mådde bra i allamänhet, men med lite Alvedon och kramar blev det lite bättre!

Typiskt när man för en gångs skull skulle ut och göra nåt!!! Så där försvann de pengarna för bio biljetterna…..men M var ju såklart mycket viktigare!!

Idag är det Mors Dag här i England, och jag fick en stor bukett tulpaner och tre armband, det ena hade dottern J gjort själv, fina örhängen och en liten ask choklad! Vi var ute på en pub och käkade Sunday Roast till lunch idag och Gud, vad gott det var!

Älskade vännen Cia ringde också idag och det var sååå kul att höra hennes ljuva stämma !!! Grattis till de 15 barnen du har hjälpt till världen (hon utbildar sig till barnmorska)!!! Tänker på en annan vän också  nu, som just har förlorat sin mamma. Jag hade inte träffat hennes mamma, ja sen vi nästan var tonåringar, men vi hade mycket kul hemma hos L när vi växte upp och jag kommer alltid att komma ihåg den tiden med mycket glädje. Man var alltid välkommen hem till L och hennes mamma för ett snack och en kopp tea….Jag tänker på dig vännen!!

En reaktion på ”Ändrade Planer & Mors Dag

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com-logga

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s