Halv Vägs

Idag är jag Halv Vägs – 3 veckor med gips och 3 veckor kvar – 3 veckor sen jag opererades – 3 veckor med en blandning av tv tittande, dvd’er, läsa böcker och diverse dator aktiviteter – 3 veckor där man har mest antingen suttit eller legat ner med benet i vädret.  Mina kryckor har blivit min bästa vän. Första veckan eller så fick man ju ganska mycket uppmärksamhet av släkt och vänner , men det har ju avtagit mycket nu…ingen som mailar eller facebookar eller sms’ar…the novelty has worn off som man säger här!

Igår var lill-tjejen hemma från skolan, hon har ju varit lite småhängig under helgen, så igår fick det blir en pyjamas dag hemma med mamma! Vi kollade på ”Percy Jackson and the lightening thief” igår eftermiddags och den var faktiskt riktigt bra! Så dagens film fick bli just denna!

Fick ett mindre bryt igår kväll, där jag hade en halvtimme eller nåt när jag tyckte synd om mig själv och grät ett par rejäla skvättar, ont överallt hade jag av allt sittande eller liggande och hormonerna härjade vilt i kroppen (ja, tjejer ni fattar va…!) . Jag försöker verkligen mitt bästa att INTE tycka synd om mig själv eftersom man vet att det finns så många andra som har det värre än en själv – och detta är ju bara temporärt – men när jag tänker på hur mycket jobb jag har framför mig innan jag ens kommer att kunna gå normalt igen, så känns det ganska taskigt. Och när man sitter inomhus en fin vårdag som denna och inte kan gå ut utan hjälp, känns det inte så kul heller.

Bokade i alla fall biljetter till mina föräldrar som ska komma över under tjejernas påsklov!! De har ju lite mer än 2 veckors lov här då och mor och far ska komma över i en vecka – jag kommer precis att ha blivit av med mitt gips då men kommer nog inte att kunna göra så mycket ändå, så de kan i alla fall hjälpa till med att ta med M och J ut lite, ja mest M egentligen , J sköter ju sig själv!!!

Såhär ser det i alla fall ut i vår trädgård just nu – härligt vår väder!!!

P.S Är det n♫n som vet vad som har hänt med TisdagsTemat??? Jag har inte kunnat få upp den på ett tag nu!!!

En reaktion på ”Halv Vägs

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com-logga

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s