Lite Nostalgi

Idag har jag och dottern J börjat en liten Nostalgi Tripp (ja för mig i alla fall) – vi har börjat kolla på Original versionen av Beverly Hills 90210, anno tidigt 1990-tal nångång. Idag blev det 3 episoder och shit, klädde man sig verkligen så???? Cykelbyxor och kavajer, Hängslebyxor….och pudel krylligt hår! Lite som ett ”soundtrack to my youth”!!!! 🙂

En annan liten Nostalgi tripp blev det häromdan när jag fick paket från mor min – hon hade hittat den lilla tidningen Handels Kuriren, som gavs ut innan vi tog studenten…shit alltså! Baby foton och en liten dikt om hur man var…kommer ni ihåg det där tjejer??? 🙂

Om mig skrev de så här : Cillen aldrig bäddat sin säng har, man kan nästan tro att hon är en karl. Ofta hör vi att Cillen säger: Kom igen nu, flippa ut då tjejer!! Hon alltid frissan fixar, och med basketbolln på gympan trixar!

Cia, här kommer din! : Cia längtansfulla blickar slänger, så fort nån kille med långt hår svänger. Hon hårda pass på Friskis presenterar och vissa kvällar på Kronohuset serverar. Utan mus och katt hon skulle lida, för hennes stora favoriter är Musse och Ida.

Katrin: Katrin är nog egentligen en Humanist, för hon tycker ju inte att Hjalmar är trist. Katrin på en fest Sunde Gundes reklamsnutt gjorde, att man istället för spriten mera grönt inta borde. Hon är förvirrad, vimsig och glömmer allt men strunt i det, hon tar det kallt. Det behövs ej mycket för att få Katrin att stimma, några mellisar – sen ser hon allt som i en dimma!

Kikki, känn dig träffad! : Första veckan i ettan hon Nicke fann, och då dom jävligt mycket hann. När Kikki också flyttade till Kollektivet, var händelseförloppet givet. Nu Kikki flytt till en egen lägenhet och vad som händer där är det få som vet. Efter hon flyttat från mamma och pappa i Huaröd, har hon försökt hålla sig levande på Coca, öl och bröd. När klockan börjar närma sig halv Kickan smidigt in glider, då vår skäggige svensklärare kvider medan övriga lärare tyst lider. Senast på Playan hon och Sofia på flygplatsen fick vänta, medans Vingresor deras pass på hotellet fick hämta. I höst hon till England far, och där hon tänker hitta en ”redi kar”.

Ja, det var tider det…1991 när vi alla var pur-unga och vilda!!! 🙂

En reaktion på ”Lite Nostalgi

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com-logga

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s