Vår’igt!

Maken skulle in till West End en runda i eftermiddags och då passade jag på att följa med och få lite ”change of scenery” istället för väggarna här hemma!

Hyde Park såg så här Vår’igt ut idag – både påskliljor och krokusar var i blom! Vi har haft 15 grader varmt här idag, dörrarna till trädgården har stått på vid gavel och tvätten har hängt ute – då är det väl i alla fall vår!!! 🙂

(Inte världens bästa bilder men de var togs när vi körde!)

Är faktiskt på ovanligt bra humör idag, jag lyckades ta mig upp på ovanvåninge för egen maskin och duscha, och klä på mig ordentligt…är faktiskt liiite trött på att ha jogging byxor på mig nu – det som jag faktiskt nästan aldrig har på mig annars! Så idag fik det bli en vanlig top , kjol och leggings – klippte av höger benet på legging’sen, så de skulle passa över gipset, så nu ser är det ena bent långt och det andra ser ut som jag har cyklebyxor!!! 🙂

Har tittat på ett avsnitt till av BH 90210 idag – nostalgi nostalgi nostalgi!!!! 🙂

Och TACK TACK TACK allra finaste vännen Katrin för tidningarna – nu ska jag frossa i svensk inredning!!! 🙂

En reaktion på ”Vår’igt!

  1. Underbara bilder för mig här i snöiga Åkersberga. Påskliljorna hade inte slagit ut för 10 dagar sedan, men krokusen blommade så vackert när vi var där.
    Planerar nu nästa resa som blir i Juli med min mamma, ska bli så mysigt. I Oktober åker Madde och jag igen och vi längtar.

    Förstår inte varför jag är så galet förälskad i denna stad, men det är jag verkligen.

    Ha en riktigt skön helg kram Ann

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com-logga

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s