Lite Urlakad

Ikväll känner jag mig lite urlakad, musten har runnit ur, dränerad –  drained som de säger här. Det känns som om det har varit en lång dag med mycket prat, prat, prat!

Lill-tjejen kom hem från sin torsdags klubb igår kväll, trött och tårögd. Storebroren (10 år) till en av hennes bästa vänner hade helt enkelt klippt till henne rakt över ansiktet, hårt dessutom och helt utan anledning, tårarna vällde upp på henne och hennes näsa gjorde ont av slaget. Denna storebroren är ett helt vidrigt barn. Jag brukar inte tycka illa om barn men denna speciella individen har jag aldrig tyckt om. Han har helt enklet något ”elakt” över sig och hittar alltid saker att förstöra. Vad gör man??? Vi är dessutom goda vänner med föräldrarna, men nån stans måste ju gränsen dras – ok att de smågnabbas och retas men när det handlar om slag, då tycker jag att det har gått för långt!

Jag ringde till hans mamma och förklarade saken. För att göra en lång historia kort, så kan jag ju säga att han är inte vidare populär hemma hos sig ikväll. 🙂

En reaktion på ”Lite Urlakad

  1. Monica

    Låter som en ADHD-unge tyvärr, fast lite svårt att ställa rätt diagnos på bloggen kanske:-) Men där får ni och föräldrar ha koll, just elakheten är utmärkande med våldsinslag och då behöver han hjälp i tid. Och den typen av oprovocerad aggresivitet kan drabba vem som helst i omgivningen, synd om din lilla tjej, hon kunde t o m varit snäll och fått en smäll som ”svar”.

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com-logga

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s