Bio Kväll!

ikväll ska jag och maken göra ytterligare ett försök att gå och se”The girl with the dragon tattoo” (Män som hatar kvinnor) – förra veckan blev det ju inget pga att vi akut fick hämta hem M från övernattnings-kalaset! Men nu är biljetterna bokade för andra gången på Vue Westfield – den nya supermoderna biografen på shoppingcentrat Westfield i Shepherds Bush. Är England redo för Salander tro??? 🙂

Lunch intogs idag för andra lördagen i rad på The Coach House Cafe i Marble Hill Park, där man också kan se Marble Hill House. Världens godaste Bacon Rarebit ( en rostad macka med en speciell ostsås och bacon ovanpå)  har de där!!!

Sen körde vi faktiskt till IKEA – första gången på länge som jag har varit på IKEA i dagsljus, vi brukar ju oftast åka dit på kvällen annars! Mycket folk naturligtvis (regning lördag = tur till IKEA) och inte en endast lyckades dänga till mitt rosa gips!!! Maken ”lyckade” nästan i en något snäv utbackning och sväng i hissen….!!

P.S Dagens Film Tips : The Blind Side med Sandra Bullock, såg den häromdan och den var verkligen bra!!!

En reaktion på ”Bio Kväll!

  1. Cia

    Hej vännen!
    Hoppas att det blev film denna gången, vad tyckte ni? Nu skall vi ut i trädgården, det finns hopp för nu har nästan all snö försvunnit och de sista snöhögarna skall få hjälp att töa genom att spridas ut- äääntligen. Barnen vill få upp studsmattan för det spritter i benen. Vi hörs, kram.

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com-logga

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s