Härlig Söndag!

Igår var det en sån där bra dag! Strålande underbart vårväder och varmt! M var på Laser Quest kalas på förmiddan och sen ville hon fö;ja med födelsedags barnet, kompisen Eloise , hem efteråt.

Efter vi hade lämnat av henne körde jag och maken till Osterley Park, ca 5 min hemifrån och käkade lunch. Sen gick vi en rundan i parken och hittade en bänk och bara satt och njöt av vår solen ett tag!

Idag däremot känns ingenting kul! Jag har lite ont i det dåliga knäet och jag har konstant tappat saker, kört in i saker och tyckt att allt är allmänt besvärligt hela förmiddan! Så idag känns det jobbigt!

Dessutom tjatade sig lill-tjejen till att två av hennes kompisar ska komma hem hit efter skolan idag, hon har ju inte haft kompisar här på länge i ock min olycka men de sköter ju sig mer eller mindre själva i denna åldern. Dessutom är stora tjejen hemma i eftermiddag och det är hennes tur att hämta lilla syster i skolan. Och snart är det ju lååååångt Påsklov – mer än två veckor – och de slutar nästa torsdag! Vi ska till Great Yarmouth i ett par dagar och sen kommer föräldrarna från Sverige på besök!!! 🙂

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com-logga

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s