Rått Jakt

Idag fanns det en stor fet råtta i vår trädgård. En stor äcklig fet en som satt på rutchkanan på dotterns klätterställning. Den var inte vidare alert, så vi misstänker att den har ätit gift eller nåt. Maken kan inte med saker som är äckliga – när vi hade akvarie var det alltid jag som fick ta hand om döda fiskar – så maken ringde till sin morbror som bor runt hörnan, så han kom hit och fångade den under en spann…..spännande fortsättning följer!!!

Dåligt väder och kallt har det varit här i helgen – var tog våren vägen??? Och kallare ska det bli nu i veckan – precis lagom tills vi ska till kusten över nästa helg!!!

M var på Bowling Klas igår förmiddag och då passade jag och maken på att åka till en Handelsträdgård och sen till en Farmers Market. Världen godaste hemlagade nygrillade Beff Burgers köpte vi där till lunch!!! 🙂

Och sen igår kväll var jag faktiskt ute på puben!!! Första gången på över en månad!!! Och inte en droppe alkohol rörde vid mina läppar!!!DEt var en kompis till oss som hade sin födelsedags drink på puben, så vi körde ner dit och jag tog bara en cola -jag gillar inte tanken att dricka ett glas vin eller en öl och sen bli lite lullig och sen hoppa på kryckor…bad idea!!!! Men det var kul att komma ut ett tag och se lite folk i alla fall!

Idag har M varit på sitt andra party denna helgen! Jag och maken stack iväg och käkade lunch medans hon var på kalas – det skulle nog egentligen varit en städ helg men mannan min har inte mått bra, så det har blivit lite si och så med den saken. Vi lyckades anpassa strykbrädan så jag faktiskt unde hjälpa till att stryka lite idag – jag är ju inte van vid att sitta still och inte göra nåt, så idag har det i alla fall känts som att jag har hjälpt till lite!

En reaktion på ”Rått Jakt

  1. Monica

    Fy vad äckligt om den var stor! Små är rätt söta, brukar hitta en och annan i vattentunnorna under stuprören på landet. De har väl åkt rutschkana nedför rören och sen druknar de i tunnan och fryser dessutom fast, stackare. Jag brukar tycka riktigt synd om dem och lyfta ut dem i skogen:-) men de är små och ser ut som sagodjur tycker jag. Intressant att höra vem av er som lyfter bort råttan från spannen sen:-)

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com-logga

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s