Paris Oh La La!

Idag gjorde jag slag i saken och bokade en helg resa till Paris!!! Så nu firar jag och maken midsommar i Frankrikes huvudstad! Vi gifte ju oss på midsommar afton för 100 år sedan och till sommaren firar vi 17 år! Och lite lyx sådär i vardagen kan man väl få unna sig ibland!!! 🙂

Jag har bara varit i Paris två gånger innan men tycker att det är en härlig stad! Jag har aldrig varit upp i Eiffel tornet eller på Louvren – men jag har varit inne i Sacre Coeur katedralen och druckit kaffe på ett cafe i Montmartre, tagit en turistbåt på Seine och ätit middag i The Latin Quarters …och shoppat såklart, på Lafayette och Les Halles!

Men denna gången vill jag gå och strosa i Louvren (ovan) och shoppa lite och bara njuta! En varm Juni kväll sittandes vid Seine med ett glas vin kan väl inte va fel, eller hur???

(Nu ska jag bara lära mig gå igen tills dess…..!!)

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com-logga

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s