Hej Då Gipset!

Imorse var jag på sjukhuset och fick mitt gips bort taget! Blev lite lätt äcklad när jag fick se mitt ben – fortfarande lite svullet med blåmärken, stora ärr och fnasigt skinn men det finns ju ingenting att göra åt det! Gjort är gjort och kommer aldrig mer igen! Efter en efterlängtad dusch och välbehövligt rakning av benet (gud som det såg UT!) känns det lite bättre nu.

Resultatet av dagens sjukhus besök är att jag nu ska ha en ”stövel” i 5 veckor, återbesök den 11 maj. Då ska de se hur pass bra jag kan gå och ta beslut därefter. F-n, att det ska ta så lång tid…men det finns ju inga genvägar. Det positiva är i alla fall att jag kan börja stödja på benet igen, lite varje dag och hur mycket jag själv vill och känner för och orkar, fortfarande med stöd av kryckorna (min bästa vän vid det här laget!). Jga har faktiskt lyckat gå lite idag men jag vill inte göra för mycket så här i början heller – det ömmar och drar i musklerna som inte har använts på så länge…men det går ju framåt i alla fall! 🙂

Jag och maken är bara hemma på en liten mellan landning – egentligen skulle jag, maken och M kommit hem igår och stannat hemma resten av veckan men maken fick en snille blixt igår och kom med förslaget ”att vi kunde ju faktiskt åka tillbaka till kusten igen”! Husvagnen var ju betald veckan ut och skulle bara stått tom – så vi lämnade M hos sin farmor (som också är på samma ställe fast annan husvagn) och körde hem igår kväll. Vi ska stanna hemma idag och köra tillbaka tidigt imorron bitti, och sen komma hem allihopa på fredag! M hade så rolgt med kompisar hon inte träffar så mycket, så hon blev ju överlycklig när vi sa att hon kunde stanna kvar!

(Spela Nintendo DS och mysa i husvagn – det är semester det!)

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com-logga

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s