Meccano Röntgen

OBS !!!  Känsliga läsare ombedes att inte titta på bilderna!!!

Maken tog kort på mina röntgen bilder idag när vi var på sjukhuset….det ser ut som värsta Meccano set’et i mitt ben! ( Meccano är ett konstruktions set där barn kan bygga saker med metall bitar och skruvar osv )

Så snälla titta bort om ni är känsliga för röntgen bilder!!!

2 reaktioner på ”Meccano Röntgen

  1. Hej!

    Oj, jag förstår vad du menar. 😉 Det ser nästan ut som någon har glömt delar av verktygslådan i ditt ben. 😉 Men det viktigaste är ju att du kan använda ditt ben och mår bra, eller hur? 🙂 Krya på dig!
    Kram Lotta

  2. Katrin

    Åh, det ser helt otroligt ut – tänk att du nu kan dra den gamla Lindeman-sketchen om ”spik i foten” och verkligen kunna säga det på allvar! Min mormor hade i stort sett samma Mekano-konstruktion i sin fot efter en cykelolycka. Hon var vig och stabil på sin fot och blev nästan 100 år gammal utan att få värk efter operationen. Det enda ”men” hon fick var att hon kunde spå väder med foten. Varje gång det blev ovädgyg kände hon det i foten någon dag i förväg!

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com-logga

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s