Arg Arg ARG!!!!

Vi håller just nu på att ”flytta” över vårt abbonnemang från Virign Media till Sky…och vilket j-vla jobb det är! Killen som kom och ”sålde” det till oss lovade guld och gröna skogar och att det var så bra och vi behövde inte göra nånting, inte ringa till nån..ingenting alls! Och varje gång JAG försöker ringa till Sky, så kan de ju naturligtvis inte prata med MIG utan men mannen min eftersom det är HANS namn som står på kontraktet! Och lösenordet som vi angav, säger de hela tiden  att det är inte rätt! Fy fanken vad jag är förbannad över detta! Fortsättning följer….

På den positiva sidan så kan jag fakitskt gå lite nu…med hjälp av kryckor visserligen men ändå! Det går framåt!!!! 🙂 Har inbokad tid med sjukgymnast nästa tisdag för en ”Assessment” och tills dess får jag väl vicka på foten själv och fortsätta gå!!! Kan t.o.m gå i trappan själv nu, så nu kan jag gå upp och ner som jag själv vill!!! (Det låter kanske inte så imponerande men har man inte kunnat gjort det på 7 veckor, så får man vara glad för det lilla!!!!)

MOr och far är här på besök från Svealand, så i lördags när de kom blev det svenska godis, kaffe och bröd, vetebröd, ost, rökad korv och falukorv! Vilken fest!!! Och så svenska tidningar då…guld värt!!!!! 🙂

Har fått skaffa ett ”pay as you go” mobilt bredband i väntan på det permanenta……

En reaktion på ”Arg Arg ARG!!!!

  1. Kiki

    Hoppas du har lugnat ner dig lite idag!
    Man ska ju aldrig byta ut något som funkar… 😉 Men visst är det helt galet vad beroende man har blivit av Internet! Man mår ju fysiskt dåligt om man inte kan kolla sina mail på en vecka… Undrar om man kan bli sjukskriven för det – internetabstinens… 🙂
    Kram k

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com-logga

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s