Dagens Katastrof!!

Dottern M hade igår köpt Bionic Putty – nån sorts ny lek-lera nånting som man kan göra ne himla massa med. Imorse när hon vaknade kom hon in till oss och sa att hon inte kunde hitta den – hon hade somnat med den i handen och nu var den försvunnen!!! Vi letade i hennes säng och bredvid sängen och under sängen men ingen Bionic Putty. I förmiddags när hon skulle duscha hittade vi den – i hennes hår!!!!

Där satt hela härligheten ordentligt ihopsnott i hennes långa hår. Stora Krokodil tårar rann nerför den lilla 8 åringens ansikte när vi var tvugna att ta fram stora saxen och klippa av en ca 10 cm av hennes gyllene lockar. Och de fortsatte att rinna och rinna……..tur var det väl att den hade snott ihop sig ganska nära topparna på håret och inte mitt upp på hjässan – då hade det blivit kort kort!!!!

Men visst högg det till lite i mamma hjärtat när hon helt förtvivlad sa ” Men mamma, jag har ju faktiskt sparat detta håret i 8 år nu!!!!”

Ibland har nöden ingen lag!

2 reaktioner på ”Dagens Katastrof!!

  1. Förlåt, men jag tyckte det var sjukt kul!
    Förstår att det är en tragedi att behöva klippa av håret, men att somna med leran i handen är ju heltokigt!… 🙂 Kunde ni inte lagt in håret i frysen så man kunde bryta loss det som tuggummi? 😀

    Förlåt igen, trist humor. Säg inte till henne att en av mammas gamla kompisar i Sverige sitter och fnissar åt hela situationen… 🙂

  2. Nej stackars liten!! tur att dte växer ut i gen 🙂
    Jag våndas över när min dotter själv kommer till det stadiet, nu är hon bara 15månader så jag har många hyss att få vara med om.
    kram isa

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com-logga

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s