Från Dåligt till Sådär…

Imorse när jag vakande tyckte jag att allt bara va Blääää!!! Ont i kroppen efter en natt på bäddsoffan,trött efter att ha vaknat allt för tidigt, M hostar och maken är förkyld IGEN, för femtielfte gången i år (och han blir ju på så trevligt humör då också).

Just nu känns det som om jag tar två steg fram och tio bak – det har gått ganska bra att gå med min ”stövel” men häromdan använde jag den utan strumpor…och vilket big mistake det var!!!! Precis mitt på ett av mina nya ärr, har det nu bildats ett skavsår och det gör inte så lliittee ont! Huden är ju känslig där ändå efter operationen och det har nu blivit rött och irriterat och ömt. Precis när jag började se framåt, tar jag nu ett par steg tillbaka! Har beslutat mig att ta ett par dagars break från stöveln  så att såret kan läka ordentligt.

De senaste 2 månaderna har varit otroligt jobbiga – både fysiskt och mentalt. Jag är så trött att va så beroende av andra och att inte kunna gå, man tar ju en sån sak som att kunna gå för givet, man tänker ju inte på det ens! Det är så svårt att hålla humöret uppe när man nästan skriker inombords av frustration. Jag vill ut och gå, inte sitta i rullstol som en annan gammal kärring, njuta av det fina vår vädret, hämta M från skolan och va social men jag kan ju inte!!! Och än har jag långt kvar. Men det finns ju inga genvägar så det blir ju bara till att bita ihop och kämpa vidare.

3 reaktioner på ”Från Dåligt till Sådär…

  1. Skickar en styrkekram! Förstår att det varit(är jobbigt. Det är inte lätt när man är ”handikappad” och int akn göra sådant man annars tar som helt naturligt. Att sköta sig själv. Att inte behöva fråga om hjälp hela tiden. Att plötsligt bli beroende av andra tär på energin.
    Hoppas snart att du blir såpass bra att du ändå kan klara det mesta själv. Och att såret läker.
    Kramar!

  2. Shit va du käpar vart helt ställd när jag läste detta 😦
    Vill skicka massvis med styrke kramar till dig!!
    Jag är själv sjuker fast med öroniflamation och jag ska fasiken aldrig mer klaga.. Du käpar på som bara den och det måste vända snart!! kramar i massor// isa

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com-logga

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s