Nu Flygs Det Igen!

Nu flyger de stora metall fåglarna i skyn igen! Igår kväll vid 22 tiden kom det första planet in från Vancouver och sen har de bara kommit och kommit! På rad har de flugit hela dan och jag anta ar att det är tusentals människor som känner sig lättade! Jag ringde till SAS imorse och lyckades få platser till mina föräldrar på ett plan imorron eftermiddag – men de fick ju 5 dagars extra semester i alla fall! De fick slut på sin medicin häromdagen också, så vi fick ringa till snälle Farbror Doctorn och få medicin utskriven till dom!

Igår hade jag min första sjukgymnastik – det tog bara ca 20 min och jag fick lite övningar som jag ska göra tills nästa gång. Gick för första gången utan stöveln, ca 15 meter, och det kändes konstigt! Stel i knäet och ankeln är jag ju fortfarande men nu går det ju framåt för var dag! Och sjukgymnasten Neil var ju inte fy skam han heller….:-)

En reaktion på ”Nu Flygs Det Igen!

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com-logga

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s