I’m Back!

Nu är vi äntligen tillbaka på Bredband efter ett antal veckor med en ”dongle” eller ”pay as you go” bredband!!!!! Allra bästa kompisen Tom kom och hjälpte oss att installera det, jag har ju lite förhinder just nu och maken kan noll om datorer!

Superfint väder har det varit här de senaste dagarna och det ska bli runt 20C här i helgen – jag börjar faktiskt bli lite solbränd efter att ha suttit i trädgården på eftermiddagarna !!!! Med en god bok att läsa (läser just nu Shantaram) blir det paradiset!!!! 🙂

Mor och far är nu lyckligt hemkomna till Skåne igen efter en mer eller mindre dramatisk resa! I korta drag: när de satt på planet fick de reda på att Kasrup var stängt, efter 2 timmar togs de av planet och sa att de fick checka in på hotell vis Heathrow över natten men precis när de fått sina väskor kom beskedet astt Kastrup nu hade öppnat igen, hela långa inchecknings proceduren igen och till slut kom de fram till Katrup vid 1 tiden i natt, tåg till Malmö där nästa tåg till Kristianstad var 05.30, mor’en övertalade en taxi gubbe att köra dem hem för lite mer än 1000 lappen men hem kom de ju till slut…..!!! Jäkla askmoln!!!

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com-logga

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s