En Bra Dag!

Idag har det varit en sån där riktigt bra dag – när allt bara känns helt ok! Maken och M släppte av mig hos min frisör imorse och tog sig sen en lite svängom nere på High Road’en medan jag klippte mig.

M var bjuden på kalas hos en av våra grannar – de hade hoppslott i trädgården och det ville hon ju naturligtvis inte missa!

Jag och maken plockade undan lite och satte oss sen och njöt av det fina vädret – soligt och runt 20c har vi haft idag! Börjar ju nästan bli lite solbränd……:-)

Jag och M har tagit det lugnt i eftermiddags och mannen min och J körde in till stan – mannen fick en fix ide att han bara måste in till en speciell affär och kolla om de hade de där skorna som han har letat efter så länge….

Ikväll ska vi ner till puben för att fira en kompis till oss, det blir kanske t.o.m så man kan sitta ute!!!!

Såhär ser det förresten ut i vår trädgård just idag!

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com-logga

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s