Produktiv !!

Idag har jag varit riktigt produktiv – jag har tagit tag i saker som har legat och grott ett tag och som har grupperats under ”det kan jag alltid göra imorron” !! Fixade med J’s bredband som inte har funkar ordentligt sen vi fick det nya installerat osv osv

Idag har det varit mulet men ändå varmt – på onsdag ska det visst bli 23 C varmt här! Hoppas det blir lite sol då! Trädgården ser fin och vårdad ut nu efter att far min tog tag i den i förra veckan – den har inte varit så högt på prioriterings listan den senaste tiden och har fått lida lite, annars brukar det va makens område!

Mor och far tog med sin min Iittala ljustake hemifrån Sverige – den har ”bott” där sen förra sommaren när jag köpte den men hade inte plats att ta den med hem (eftersom den är så stor!), men NU finns den på plats bland alla mina andra 176994 ljuslyktor……:-)

Annars kämpar jag på med min gång – det blir bättre och bättre för var dag men det är just omkring NU på kvällen som jag brukar få lite småont i ryggen och benet känns tungt och trött. Ikväll har jag en molande värk i benet också, så det blir nog till att ta en värktablett (och det händer inte alls ofta nu!)

Att gå i trappor är nu easy peasy och jag kan faktiskt ta ett par steg utan kryckorna (fast det ska jag egentligen inte!!!) – jag ska fortfarande använda båda kryckorna men ibland är det så fustrerande när man inte kan bära på nåt eftersom man hela tiden har de förbaskade stickorna! Men hej och hå, kämpa på!!! 🙂

Nu ska jag leta redan på dottern och gå...förlåt hoppa…och titta på Glee! 🙂

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com-logga

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s