Blommande Plantor!

Idag såg jag att en del av mina jordgubbs plantor har börjat att blomma i trädgården! Varmt har vi haft idag också fast ingen klar sol, lite soldis, så det har inte blivit något solande för min del…:-(…men det var skönt att sitta ute en stund i alla fall!

Idag är det 69 dagar (lite rolig statistik!) sen jag bröt benet. 69 dagar sen jag gick ordentligt sist. 69 dagar på kryckor.

Men det går ju framåt i alla fall! Håller fortfarande på att träna benet varje dag och känner att det blir starkare, ankeln är stel och det lär den nog va ett bra tag framöver men foten är inte så svullen längre och ärren har läkt fint (man får va glad åt det lilla!)

Men Gud vad jag längtar efter att kunna gå utan kryckor igen!

En reaktion på ”Blommande Plantor!

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com-logga

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s