Lurendrejeri!

Vi har lurats…ooooohhhh vad vi har lurats! 🙂 Hela Familjen S har precis komit hem till London igen efter en surprise-resa till Sverige i helgen!

Jajamensann, vi åkte till Sverige tidigt tidigt i fredags och kom hem igen igår och INGEN visste om att vi skulle komma!!!! Vi flög med Norwegian Air från Gatwick till Köpenhamn…

..och hyrde bil på Kastrup och körde över bron till Sverige. Vi hittade till slut mina föräldrar i sommar torpet, strax utanför Kristianstad, där vi gav dem världens överraskning!

Orsaken till resan var egentligen kompisen Chrilles 40-års fest! Vi brukar ju aldrig kunna gå på födelsedags kalas, dop och andra högtider, så denna gången tänkte vi att skit i pengarna – vi åker!!!! Festen gick av stapeln i Kivik och där traskade vi bara in – till stort jubel! De visste ju inte heller om att vi skulle komma! Och en hejdundrandes kalas blev det men många skratt och kramar! Det var kul att alla mina gamla kompisar med respektive var samlade under ett och samma tak för en gångs skull!

Den glade 40-åringen!

Jag och maken fick t.o.m eget torp över helgen! Mor och far tittar till ett annat torp ett par hundra meter från deras, det ägs av ett tyskt par som inte använder det så mycket, och där huserade vi !

Jättefint vidgjort är det och allt går i vitt och blått och väldigt shabby chic!

Fin kakelugn….

och mysig gammal spis!

Vi hann också med att överraska bror med familj, besök i Simrishamn och fika på Cafe Annorlunda på Stenshuvud. junkshop besök, svensk pizza, och shopping i hemma staden!

Igår när vi var på väg till flygplatsen , stannade vi till på Entre i Malmö och gjorde en sista shopping runda, innan det var dags att åter igen lämna Sverige!

Bron var stor och mäktig som vanligt men det var kul att köra över, istället för att ta tåget som vi brukar göra!

Så allt som allt var det en glad och rolig helg – eller som maken sa ”det var värt det bara för att se dig tillsammans med alla dina vänner igen!”

(Sicken underbar make man har!!! )

4 reaktioner på ”Lurendrejeri!

 1. Vad härligt att ni bara åkte iväg sådär hela familjen!!! Nu blev jag supersugen på en resa… Kanske det borde bli ett Sverigebesök i sommar, för det är längesen nu! Alla tycker ju att det är så mycket roligare att åka ner till Mallorca och solen.

  Hoppas att du får en toppendag!

  Kramar

  Angelica

 2. Vad UNDERBART!!!!! Just ngt sådant önskar jag man kunde göra. Men härifrån till Sverige är det alldeles för långt och dyrt för en överraskning. Tyvärr.
  Kramar!!

 3. Ja, det var helt hysteriskt kul! Frun i huset kom in rusandes och viskade till mig medan hon hyperventilerade – hur ska vi göra, vi har fått oväntade gäster! Mitt i music quizen! 🙂
  Ses i sommar igen!
  Kram k
  (har du förresten några fler bra partyfoton kan du väl maila några?)

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com-logga

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s