Disco Brudar

3 x 8-åriga tjejer. Disco kväll på Scouterna. Uppspelta. Föväntansfulla. Planerande av klädsel. Lite make-up. Seriösa poser framför kameran. Kan det bli bättre??? 🙂

Trae, M och Tyra-Fay.

Tyra-Fay, M och Trae – bästa kompisar i skolan. Hur blev de så ”stora” så snabbt? Det känns som om det var igår de bara var små parvlar!!!!

Igår hade jag mitt andra möte med min sjukgymnast Neil – han tyckte att jag gjorde bra framsteg och fick lite nya övningar att göra, och jag ska tillbaka om 10 dagar. På tisdag ska jag till doktorn och få redan på vad som ska hända härnäst. 2 månader och 3 veckor eller 11 veckor eller 79 dagar på kryckor. Nu börjar det bli nog!!!! Men det går framåt – jag kan gå omkring ganska mycket nu utan kryckor, haltar gör jag som bara den och det känns i ryggen att man vrider sig lite som man inte ska. Men jag går ju och det känns jätteskönt!!!! Undrar hur länge det kommer att ta innan jag kan gå ”normalt” igen? (Me thinks a looong time…)

Väggordet i hallen har fått lite sällskap!!!! (innan stod det bara Välkommen)

Ikvälls ska vi på Bröllops fest -en av gubbarna som jobbar där maken har sin Workshop, ska gifta sig idag och vi är bjudna till kvälls mottagningen. Det ska va på en pub inte så långt härifrån – synda tt de inte får fint väder idag när de gifter sig – här är kallt och blåsigt och regnar emellanåt! Efter det ska vi till en annan pub och möta ett par andra kompisar – it’s gonna be a long night!!!! 🙂

Maken har precis gett sig av till säsongens sista fotbollsmatch, så nu får vi ha honom hemma på lördags eftermiddagarna fram till augusti, när säsongen börjar igen! Idag har vi städat och fejjat och plockat undan…det är inte klokt vad grejer hopar sig överallt!!! Jag brukar ju va ganska bra på att städa undan och rensa ut sker men sen min olycka har det ju inte blivit så mycket av den varan! Men nu…NU ska det bli ordning på torpet igen! Mama’s back and ready to throw things out! 🙂

2 reaktioner på ”Disco Brudar

  1. Tjejerna är så fina, vilket gäng. Tänk om några år då är det storstaden som gäller, tiden går ruskigt snabbt.

    Vad fint det blev på väggen :- Något att tänka på här hemma kanske, toppenfint.

    Mvh Ann

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com-logga

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s