En Viktig Dag!

Idag har det varit en vikitg dag för mig! Besök hos Farbror Doktorn i förmiddags. Jag var ganska nervös för jag visste helt enkelt inte vad de skulle säga – jag hade ju aldrig brutit något innan det här hände! Ny doktor idag, (som visst skulle va min ”rikitga” doktor fast jag aldrig har träffat honom innan!) och han var trevlig, ville titta på mina ärr och klämma lite och få reda på om det gjorde ont där han tryckte och ville se mig gå utan min stövel.

Så nu ska jag officiellt kunna gå igen – jag ska ”vänja mig av” stöveln och bara använda den om jag känner att jag verkligen behöver den, jag ska försöka ”vänja mig av” kryckorna också och bara ha dem som stöd istället för att vekligen använda dem. Och så ska jag gå i vanliga skor igen…shit alltså, gå i vanliga skor efter snart 3 månader! Har provat att gå lite i mina Crocs nu här hemma, haltar gör jag men antar att det kommer att bli en vanesak. Återbesök om två veckor och då vill han se att jag går helt utan kryckor! Jag får väl skaffa ett par stadiga gympa skor nu i början….men GÅ – det ska jag visst kunna nu!!!!! 🙂

Min kära gamla vän Therese (vi gick i samma klass fram till gymnasiet) har blivit nominerad till en studentfilms-Oscar! Gissa om jag är stolt över henne! Grattis Grattis kära vän!

Gå in och läs artikeln om henne HÄR!!!!!

2 reaktioner på ”En Viktig Dag!

 1. Oj, har du brutit foten/benet?
  Usch och fy!
  Såg att du varit hemma i sverige på överraskningsbesök!
  VAD roligt.
  OCH jättekul för din vän att hon är nominerad!!
  Kram!!

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com-logga

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s