Up Town

Idag har jag varit ”up town” med mannen min, ie inne i West End och jobbat! Det var första gången jag har varit inne i stan en hel dag och jobbat nu på nästan 3 månader och det gick hur bra som helst!

Vi körde förbi Westminster Abbey

Protesten mot Irak kriget på Parliament Square som har funnits där sen 2001…

Och dessa färglada elefanter fanns överallt inne i West End idag – en konst utställning för att rädda de Asiatiska elefanterna.

Och när jag satt och väntade på maken när han var inne hos en kund, så kom skådespelaren Bill Nighy (Love Actually, Pirates of the Caribbean etc etc) spatserandes förbi bilen!

De senaste dagarna har jag gått så mycket som möjligt utan kryckor och stövel – det känns väldigt ovant och visst gör det ont lite grand ibland! Jag försöker som bäst att inte halta allt för mycket, jag märker att jag får ont i ryggen eftersom jag anstränger den i lite konstiga ställningar. Framför allt har jag varit lite rädd att lägga all vikt på benet, jag har den där konstiga känslan att det ska brytas igen och att knä’et ska hoppa ur led igen, knä’et känns fortfarande inte helt ok men jag vet inte vad de kan göra åt det – ska snacka med min lille sjukgymnast nästa vecka om det tänkte jag.

Men nu ska här hållas helg – M ska på barn kalas imorron och vi ska kanske ta en lite sväng till Westfield på kvällen och på söndag är vi bjudan på lunch!!!

Trevlig Helg! 🙂

En reaktion på ”Up Town

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com-logga

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s