Dagens Planta!

Vår lilla trädgård har blivit ignorerad sen jag bröt benet. Vi har fått prioritera och tyvärr så hamnade trädgården ganska långt ner på listan! (Men när mor och far var här för ett tag sen, så var pappa ute och röjde lite, så det ser inte så j**ligt ut nu!)

Jag har varje år försökt att ha en liten grönsaks plätt , där jag har försökt att odla lite av varje – majs, paprika, ärtor, tomater – men vår trädgård har också varit en måltavla för de sk mördarsniglarna, så det mesta har blivit upp-ätet!

I år har jag bestämt mig för att dra ner på sortimentet lite. Dels varken kan eller orkar jag att röja ordentligt i min lilla plätt, den är alltid nästan igengrodd av ogräs varje vår. Jordgubbar verkar funka bra där nere och just nu så blommar dom för fullt, så det blir nog mycket jordgubbar i år!

Men idag har jag i alla fall lyckats plantera några tomat plantor i en Gro-Bag!!!

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com-logga

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s