Snart Friskriven

Idag har jag varit på min sjukgymnastik igen – tredje gången gillt! Han tyckte att jag hade gjort stora framsteg sen sist och sa att jag skulle fortsätta med mina övningar + att jag skulle börja använda bara en krycka när jag går, framför allt för att vänja mig av med att halta. En övning ska jag göra uppemot 10 ggr per dag, eftersom min hälsena och vad är väldigt hårda och spända fortfarande – så nu blir det till att ligga i!!!! Ska tillbaka om lite mer än 3 veckor och förhoppningsvis blir det sista gången!

Har jobbat med maken i workshop’en, men jag tyckte det var jobbigt idag. Har suttit stilla mycket och gjort repeterande rörelser hela dan, så nu har jag ont i ryggen och nacken + att benet låser sig lite när jag sitter stilla så länge. Och med en något stressad och lätt irriterad make, så blev det ingen direkt toppen dag!

Men när jag kom hem, låg där mina nya Crocs och väntade på mig! 🙂 Säg vad man vill om Crocs – men jag gillar dem i alla fall!

En reaktion på ”Snart Friskriven

  1. Jag gillar också crocs…inte så mycket för utseendet som för komforten. Jag som är tung och har ont i ryggen kan gå och stå mycket längre i mina crocs än i ett par vanliga skor…så jag är så glad att ”sommaren” är här och crocsen har åkt fram!

    Härligt att du gör framsteg med benet! Och precis som sjukgymnasten säger sluta halta!!!! Du vill inte få förslitningsskador i utbyte 😉 Men det tar ett tag och en hel del mod för att våga lite p sin reparerade kroppsdel.

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com-logga

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s