Nya Skor (Igen!)

Häromdan fick vi besöka sportaffären – jag brukar egentligen inte ha tränings skor på mig ( brukar oftast ha Skater skor typ Vans) men nu är jag tvugnen att ha ett par riktiga men stöd för hålfoten. Fula var dom men till slut lyckades jag hitta dessa i alla fall – ett par Nike Zoom Triax 13.

Igår var M och hennes klass på besök på detta Sikh Templet som ligger ganska nära oss! Men hon var lite besviken att de inte hade tid att få Indiskt godis på vägen ut….

Igår hade vi ett låååångt möte på skolan (andra gången jag har varit nere på M’s skola på 3 månader) om skolans sommar extravaganza! Skolan fyller 100 år i år och de ska ha en stor sommar marknad med en massa aktiviteter!

Igår kväll samlade vi ihop ett par kopisar och gjorde ett Pub Quiz på vår stam pub The Red Lion – och vi kom faktiskt 2a!!! Och vi förlorade bara med ETT poäng!!! Men vi fick i alla fall ett par öl biljetter som pris!!!! 🙂

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com-logga

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s