Frisk Förklarad

Idag blev jag frisk förklarad av Herr Doktorn, så nu behöver jag inte gå till sjukhuset för check up’s längre! Och det känns faktiskt lite konstigt att ha blivit förklara som ”frisk” efter att ha varit ”invalid” så länge! 3 månader och 1 vecka har det tagit från brutet ben til frisk förklaring. NU ska bara snälla Mr Sjukgymnast också skriva ut mig, förhoppningsvis om två veckor! Herr Doktorn sa att jag kan räkna med att foten/benet kan svullna upp regelbundet (jo tack det har jag märkt!) i ca 3 månadet till och kan göra det även efteråt med lite smärta ibalnd men det är visst fullt normalt. Så det ser inte ut som om man ska kunna ha på sig sina sötaste Ballerina skor på ett tag än 😦

Charlie heter nu hamstern och han har gjort sig riktig hemmastadd – han har sovit i sitt lilla hus och han ha gömt två skålar med mat bakom huset! Och han bet mig i fingret i morse den lille $*&%£! men det var ju mitt eget fel för att jag satte mitt finger vid gallret på buren…..

En reaktion på ”Frisk Förklarad

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com-logga

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s