A-HA

Min make är ett livslångt A-HA fan – han har alltid gillat A-HA (han har blivit retad åtskilliga gånger av vänner och bekanta) men han har troget följd dem genom årens lopp! Nu har de givit sig av på en sista turne innan de ”går i pension” (eller kanske tills nästa gång de behöver pengar?). Jag har också sett dem ett par gånger och visst är de bra på ett 80-tals nostalgiskt sätt och Morten Harket är ju faktiskt ganska fin att titta på också! 🙂

Idag bokade jag biljetter till mig och mannen min för att gå och se dem i höst! De spelar här i London också men Wembley Arena är så stort att man knappast ser nåt alls och krångligt att ta sig till, så vi drar till Bournemouth istället och ser dem! De ska spela på Bournemouth International Centre den 26 November och vi ska bo på hotell över natten också hade vi tänkt oss! En liten avstickare i vardagslivet och något att se fram emot! 🙂

Imorse hade M’s klass en uppvisning i skolan och de kunde vi ju inte missa! De spelade och sjöng och läste dikter om vad de har gjort denna terminen.

Och i eftermiddags hade jag följe med en av våra grannar ner till skolan och hämtade M!!!! Första gången på 3 månader! Så idag har jag varit nere på skolan två gånger..inte illa! Känner att jag börjar komma tillbaka till allt vanligt igen, fastän jag fortfarande är lite långsam mn shit vad glad jag är för att det går åt rätt håll! 🙂

En reaktion på ”A-HA

  1. Vi köpte spontant biljetter till A-HA i början på 90 talet. Det var en av de bättre konserter jag varit på, jissus vilken show dom bjöd på. Jag var helt hänförd 🙂

    Lyssnar ofta på deras gammla låtar.

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com-logga

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s