Långhelg!

På måndag är det Bank Holiday här i England, så helgen blir helt plötsligt en långhelg! Men för oss så spelar det egentligen ingen roll eftersom tjejerna har lov nästa vecka, s.k Half Term. Så nu ser vi fram emot lata morrnar och lite mys!

Mannen min ska nog faktiskt ta ledigt på måndag, han brukar oftast jobba på Bank Holiday annars, så det blir nog en tur nånstans då – vart har vi inte bestämt än! Sen ska M ha en kompis som ska sova över här på måndag natt och stanna här på tisdag på dan – hoppas det blir fint vder så de kan springa i trädgården lite!

På tal om trädgården, så fick jag ett ryck idag och städade ut M’s lekstuga på alla söndriga sommar leksaker från förra året, borstade bort spindelväven och sopade bort döda löv. Ska göra oss av med en del saker som hon inte använder längre som ett leksakskök och ett sandbord (istället för en sandlåda så hade vi typ ett bord där man kunde ha både sand och vatten i) och vi ska uppdatera lite med nya saker, b.l.a en liten pool hade vi tänkt oss!

Sen väntar vi bara på att solen ska börja skina igen – imorron ska det visst regna här!

Shit, vilket fiasko med det svenska bidraget till Melodifestivalen! Stackars lilla flicka….men låten var ju faktiskt inge’ bra (tycker jag i alla fall!). Och Englands bidrag är en riktig pop dänga alla 90-tal men sen är det ju också Pete Waterman som har skrivit den också (kommer ni ihåg Stock, Aitken & Waterman på 90-talet???)

Ni ska jag göra mig redo att dra ner till puben för en välbehövlig Fredags Pint…det är ju ölfestival denna helgen!

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com-logga

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s